BUTIKEN

Vi välkomnar er att komma och besöka oss i vår butik på Sveagatan 3 i Borlänge Centrum. Här har vi många olika produkter från kända varumärken, så det finns något för alla och alla tillfällen. 

I vår butik hittar ni också vårt egna och mycket omtyckta varumärke, Ornässmycket Sveriges Rikssmycke. Vi hoppas att ni kommer att gilla det vi har att erbjuda och vi ser fram emot att träffa er!


Designa själv

Designa själv - det är precis vad vi erbjuder! Vi vet att alla har olika smak och önskemål, och det är precis därför vi har stora möjligheter att göra smycken efter ert specifika önskemål.
Om ni söker efter den perfekta vigselringen eller vill ha unika förlovningsringar, har vi många olika alternativ att välja mellan.

Det kan handla om allt ifrån unik stensättning till valet av den ultimata bredden på ringen eller en unik gravyr.
 Oavsett vad ni söker, strävar vi efter att hitta den bästa lösningen för just er. Vi hoppas att ni kommer att gilla vårt utbud och att vi kan hjälpa er att skapa de perfekta smyckena för er

Klockor är inte bara en användbar accessoar för att visa tiden, utan också en möjlighet att visa vem du är och din personliga stil. Hos oss på Lindés Ur & Guld hittar ni en mängd olika klockor från kända varumärken som passar för alla tillfällen.
Vi har klockor från märken som
CARL GUSTAF, CERTINA, EPOCH, SEIKO, DALAWATCH, GANT, WEWOOD, BERING och CASIO.

 
Oavsett om du letar efter en klassisk dressklocka, en sportig klocka eller något mer avslappnat, har vi något för dig. Kom och titta på vårt utbud och hitta den klocka som passar dig bäst! Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att hitta den perfekta klockan.