OM OSS

Lindés Ur & Guld är ett av Borlänges äldsta familjeföretag.
Redan 1903 grundade Gotlieb Lindé företaget som fortfarande drivs av familjen.


På Lindés Ur & Guld har vi unika möjligheter att erbjuda individuellt skapade vigsel- och förlovningsringar i olika metaller. Vi strävar efter att använda EKO-guld eller återanvänt guld i tillverkningen av våra ringar, så långt det är möjligt.

Men det är inte bara vigsel- och förlovningsringar vi erbjuder. Vi har också ett brett utbud av klockor och smycken för alla tillfällen.

Samarbetet med skickliga guldsmeder och urmakare hjälper oss att upprätthålla vår höga servicenivå och säkerställa att vi kan leverera högkvalitativa produkter till våra kunder.

 

Vi hoppas att du hittar något du gillar och att du väljer att besöka oss för att utforska vårt utbud av klockor, smycken och ringar. Vi ser fram emot att träffa dig!

 

På Lindés Ur & Guld tycker vi att det är viktigt att ta vara på befintliga resurser, och därför är vi glada att kunna erbjuda klockor från WeWood som är gjorda av återanvänt trä.

 

Vi hoppas att du uppskattar detta miljövänliga alternativ och att du väljer att köpa en klocka från WeWood när du besöker oss. Vi tror att det finns många fördelar med att välja produkter som är tillverkade av återanvänt material, och vi hoppas att du också delar vår övertygelse.

 

 


UC Platina - Högsta kreditvärdighet

G Lindé AB innehar högsta kreditvärdighet hos UC, UC Platina (Riskklass 5). Detta indikerar att G Lindé AB är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning.

UCs riskklasser visar på sannolikheten för att ett bolag ska hamna på obestånd (konkurs, utmätning eller företagsrekonstruktion) inom ett år. UC har 5 riskklasser där 1 har högsta risk och 5 lägsta risk att komma på obestånd inom ett år.

Riskprognosen beräknas med hjälp av UCs riskmodeller och bygger på information som kommer från officiella källor som till exempel Kronofogden, Bolagsverket och Skatteverket. Inga subjektiva bedömningar (t ex uttalanden från ägare) ligger till grund utan är helt beräknat på officiell fakta.